Fotobok med minner fra 2018

Annonse // Jeg elsker bilder, og med årsskiftet, føltes det fint å samle alle de fineste bildene fra 2018 i en fotobok. Tiden går så fort, og opplevelsene er så mange i løpet av et år at det kan være fint å ha noe fysisk å se i for å huske alt det fine man har opplevd.  Barna mine koser seg med å mimre når vi ser på bilder, og man får en ganske annen opplevelse når man kan bla seg gjennom minnene på papir fremfor å se igjennom tusenvis av bilder på en telefon..

Annonse

Denne gangen har jeg valgt å lage fotobok hos fotoknudsen. De har en fantastisk app som gjør det enkelt å få til et godt resultat. (Last ned appen her! )Dessuten har de 100% fornøyd garanti!!

Jeg har alltid elsket album. Bildene minner om øyeblikk og opplevelser som det er fint å se tilbake på. Jeg har album og fotobøker fra turer til utlandet, fra ungdomsårene og russetiden. Fra de første årene med Andreas, og fra opplevelser vi har hatt etter at barna har kommet til verden.

Med telefonen full av bilder, føles det innimellom uoverkommelig å starte med et album, men med appen fra fotoknudsen er det super enkelt å legge inn de fineste bildene og sette sammen til en fotobok.

Min kjære far kom med den gode ideen å bruke appen som en slags «bildedagbok» der man legger inn bildene fortløpende. Appen er så enkel, og man kan ha mange prosjekter gående samtidig. Dette tenker jeg å teste for 2019!

 

I mellomtiden har jeg planer om å fortsette å lage «årbøker» med alle de fineste bildene fra tidligere år også, for dette var utrolig moro!!

Jeg har valgt fotobok i størrelse L, matt papir og hard cover med bilde på forsiden.

Ved å bruke rabattkoden MARIA30 kan du få 30% rabatt på fotobok hos fotoknudsen. 

Koden gjelder i perioden 31.03.19-14.04.19

Bestill fotobok eller andre fotoprodukter her!