Fabel

Annonse Siste uken har jeg vært sengeliggende med influensafrys i hele kroppen, og selv det å se på telefonen har gjort vondt. Jeg får ikke så ofte tid til å lese bøker, men nå hadde jeg muligheten, så jeg lastet ned lydbokappen «Fabel», og den er helt fantastisk!

Annonse

Fabel har et hav av gode bøker, og jeg har slukt både krim og romaner som er blitt lest for meg mens jeg har ligget med lukkede øyne og ventet på å bli frisk!


Nå er jeg midt i «Tante Ulrikkes vei», som jeg har lest en gang før, og som jeg anbefaler av hele mitt hjerte! Boken får på en måte nytt liv når det puttes en stemme til den, og siden jeg har lest den før, kan jeg lytte til den mens jeg gjør andre ting som å rydde eller lage middag!

Det finnes et hav av gode historier, krim og romaner, skjønnlitteratur og faglitteratur. Mitt inntrykk er at Fabel har satt sammen en god miks av bøker som er riktig gode, sortert dem i kategorier og lagt opp til at jeg som bruker lett skal kunne finne det jeg leter etter. I tillegg har de en egen kategori for barn, og jentene og jeg har lyttet til både «lillesøster» bøkene, «monstrene i dunderly» og «detektivbyrå nr. 2», som alle har musikk og lydeffekter i tillegg til veldig gode og engasjerte fortellerstemmer!

Jeg anbefaler å sjekke ut Fabel og unne seg litt lydboktid innimellom! ❤️

I samarbeid med Fabel, gir jeg bort 6 uker med gratis Fabel (kun til nye abonnenter av tjenesten)! Send sms med kodeord MARIA til 2280 for å motta tilbudet, eller gå inn på denne siden;  https://signup.fabel.no/?utm_campaign=maria