Kaffepause

Annonse

Annonse


De siste 4 ukene har vi hverken hatt bad eller kjøkken, og jeg kan sammenligne forholdene med campingturen jeg var på i sommer.

Middagen lager vi på grillen ute og ellers går det i brødmat og vannflasker.

Den eneste luksusen i hverdagen er at jeg fortsatt har strøm og mulighet for en kopp kaffe hver morgen!

Maskinen min «Vertuo» fra Nespresso er blitt en yndet favoritt, og skaper fine små pauser og pusterom i kaoset. Den kan flyttes rundt, er enkel å rengjøre, og kaffen er like god hver eneste gang!

Med tre ulike størrelser på kaffekapslene, ulike styrker i smak og muligheter for tilsatte essenser som vanilje og caramel, kan alle få den kaffen som passer best til hver enkelt. Gulvleggeren kan få sin favoritt som er en liten svart espresso, mens maleren får  en mellomstor kopp med den sterkeste kaffen.

Personlig foretrekker jeg den aller største kapselen i gull, ved navnet Melozio, som gir en stor, god kopp kaffe som varer lenge!