Sesongens vintersko

Annonse

Annonse

I natt kom snøen. Hvit og fin, kald og dekkende. Jeg elsker vinteren. Så lenge utstyret er i orden og jeg slipper å fryse, er vinteren en av de fineste sesongene vi har!

Jeg er imidlertid livredd for å fryse på beina, og gikk til anskaffelse av årets vintersko fra ECCO ganske tidelig i høst da jeg merket at kulda kom snikende. Med varme ben kan jeg bruke skjørt langt utover høsten og inn i vinteren, og det gir frihet til å kombinere tykk strikk med sommerlige favoritter!

Mine ECCO UKIUK er som sagt allerede godt brukt, så de er rukket å bli litt møkkete, men det er ikke noe problem egentlig, for de er i deilig, mykt lammeskinn som, hvis de imprigneres, lett kan tørkes av med en fuktig klut, så ser de like fine ut! I tillegg er de laget med en vannavvisende HYDROMAX®-teknologi som holder vann ute!

De er varme og fantastisk myke inni. De er gode å gå i, og i motsetning til tilsvarende sko fra andre merker, har disse en god oppbygning med støtte til ankelen, og solid helkappe som gjør at fasongen holder seg.

I fjor hadde jeg en tilsvarende modell, også fra ECCO, som jeg har brukt hele sommeren fordi de er så gode på foten. Fordelen med UKIUK modellen er at den er litt videre med snøring, slik at foten enkelt glir ned i skoen og kan strammes som man ønsker.


Les mer om UKIUK modellen fra ECCO her!