I går gikk jeg årets viktigste tur <3

I går gikk vi årets viktigste tur, -sammen. Det føltes som om hele Norge deltok på NRK TVaksjonen 2018 der inntektene gikk til Kirkens Bymisjon. Jeg fikk utdelt et område på Majorstuen, midt i Oslo sentrum, og jeg møtte både de som bidrar med penger, og de som kanskje trenger en ekstra hjelpende hånd. Det var både sterkt og rørende. Jeg brukte mye tid i går på å tenke på alle i landet vårt som føler seg ensomme og alene. Det er ingen god følelse, og jeg synes Kirkens bymisjon gjør en fantastisk jobb med å inkludere, skape arbeidsplasser, møtesteder og aktiviteter for alle.

Annonse

Vi auksjonerte også bort “en drømmedag” med Holzweiler, og gleder oss til å ta med vinnerne til Kjøbenhavn når vi skal ha visning i februar! Gleder meg til å møte de herlige menneskene som ville gi 21 000 kr til Kirkens Bymisjon for å få henge med Holzweiler! <3 Det er bare kjærlighet, det!

Tusen takk for at jeg fikk være med. Håper alle som ikke fikk besøk av en bøssebærer i går, tar opp mobilene i dag og vippser et valgfritt beløp til 2133 som går til Kirkens Bymisjon. Det er ikke for sent!