Sesongens vintersko

ANNONSE

Annonse

Stormen «Knut» stoppet ikke oss fra å komme oss ut i det fantastisk deilige solskinnet på lørdag, men vi fikk virkelig testet barnas nye vintersko fra ECCO, for det var mye kaldere og surere enn det ser ut på disse bildene!

Med småtasser som henger i trærne, vasser i myr og helst bader i bekken med klærne på, er det en stor fordel med slitesterke, komfortable sko med tekniske egenskaper.

ECCO er overlegne på både komfort og funksjonalitet, og i år har jeg gått til anskaffelse av ECCO Urban Mini til Winter, mens jentene og Hugo har fått årets modell av ECCO Snow Mountain som de også hadde i fjor! I tillegg til mykt og deilig for på innsiden, har de vanntett Goretex membran som holder kulde og regn ute.


Det er ingenting som er verre enn å fryse på tærne, og hvis vi får en like kald og nydelig hvit vinter slik vi hadde i fjor, er det en ekstra fordel at ECCO Snow Mountain har gummisåle med godt grep på snø og is.

ECCO Urban Mini har elastisk lisse, kombinert med hurtiglukking som gjør at barna lett kan ta av og på skoene selv! ECCO Snow Mountain har en praktisk BOA-lukkesystem som sikrer stram og enkel lukking.