Holzweiler showpiece i skappelgarn!

Noen dager før Holzweiler AW18 kolleksjonen ble vist i København i februar, fant jeg ut at vi trengte en stor, chunky strikkegenser som bygget oppunder temaet; «Save The Winter». Dermed var det bare å ringe søsteren min som tilfeldigvis (!!!) har en del garn (les Skappelgarnet «myk») med en perfekt lett vekt som egner seg godt å strikke tykt, og ta pinnene fatt. Med en nyfødt baby på armen strikket jeg bolen på en dag. Min kollega Rikke, strikket ermene og Ida hjalp med monteringen en halvtime før modellen kom for å prøve plagget i København(!)Genseren ble super fin og fikk masse oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt!

Annonse

Etter stor etterspørsel har vi nå laget egne strikkesett med oppskrift og garn, slik at de som vil kan strikke genseren selv!

Klikk her for Holzweiler showpiece strikkesett!