epleslang

AnnonseDette blir tredje året på rad at jeg velger yttertøy fra Polarn O Pyret til mine barn, og jeg vet ikke om noe som fungerer bedre.

Annonse


Både barna og jeg er super fornøyde med skalltøyet som oppleves like godt i allslags vær. Det er fleksibelt og lett å bevege seg i, det holder kalde vindpust ute og når regnet bøtter ned, er barna fortsatt tørre og varme på innsiden.

I går fikk vi testet sesongens skalltøy da vi høstet alle eplene som var igjen på frukttrærne i hagen, og både klatring og stillesitting i fuktig gress er helt fint med disse klærne. Winter sin dress har også et tynt fleece fór som kan kneppes av og på etter behov.


I dag skal vi levere «fangsten» på Abildsø gård der man kan få frukten sin presset til juice!


Vi gjorde det samme for to år siden, og hadde det super koselig med å lage etiketter til alle de 59 flaskene med eplesaft som vi kunne nyte hele vinteren, og ellers gi i gave til venner og familie til jul!