LG TWINWash

AnnonseJeg skal være helt ærlig og si at klesvask for meg har vært et ork. En byrde som til enhver tid har ligget over meg og gitt meg konstant dårlig samvittighet. Vi er 6 personer i husstanden, og det krever en del vasking av klær.

Annonse

Jobben min som designer for  Holzweiler, gjør at jeg er over gjennomsnittet opptatt av klær. Jeg jobber med tekstiler og ulike kvaliteter hver eneste dag, og kjenner godt til de ulike egenskapene, fordelene og ulempene med ulike fiber og strukturer. Derfor vet jeg også at klær trenger ulik form for pleie for å holde seg fint over tid..

Jeg skal ikke si at jeg plutselig elsker å vaske klær, for det ville vært løgn, men jeg må si at det er blitt langt mer lystbetont å sette over en vask etter at jeg fikk den nye vaskemaskinen LG TWINWash!

Den nye vaskemaskinen min tar hensyn til klærnes egenart og det er enkle innstillinger og programmer for alt man måtte trenge for å kunne ta best mulig vare på klærne sine. Maskinen har blant annet en egen steam funksjon som gjør at man kan freshe opp klærne med damp, noe som både er bedre for miljøet og for klærne! Dampen er perfekt for å glatte ut krøllete kjoler og bluser!

Med LG TWINWash kan jeg vaske to vask samtidig der hver vask har egen innstilling på program, vasketid og temperatur.

Naturmaterialer som silke og ull krever litt ekstra omtanke og pleie og bør helst vaskes med håndvask eller skånsomme vaskeprogrammer. Den nederste delen av maskinen har en egen skuff med mulighet til å vaske mindre vasker som krever litt mer skånsom håndtering.

Denne delen av maskinen egner seg også spesielt godt til babytøy, (den har faktisk en egen babytøy innstilling!!) og passer meg helt perfekt nå når Winter må skiftes og byttes klær på flere ganger om dagen.

Det er en glede å vaske klær på denne maskinen. Toutch styringen gir følesen av å styre et romskip, og instillingene er enkle å forstå og programmene er gode slik at resultatet blir bra. For de spesielt tekniske og de som er spesielt mye på farten, finnes det en app som gjør at du kan fjernstyre maskinen med mobilen!

Nå har jeg testet maskinen en god stund og jeg har utelukkende positiv opplevelse av produktet!

Les mer om LG TWINWash her!