Lilla denim💜

Innimellom hender det at vi på design finner en farge, eller designer noe som vi har super troa på, i våre øyne er det produkter som alle burde elske, som rocker skikkelig… men… så stopper gleden i salgsmøte fordi produktet ikke er kommersielt nok.. i disse møtene pleier jeg å kjempe med nebb og klør. Jeg argumenterer meg nesten i svime, og føler selvfølgelig alltid at jeg har rett. (-og det har jeg innsett at jeg ikke alltid har;)

Annonse

Et eksempel på et slikt produkt er dette lilla denim settet som ble tatt ut av kolleksjonen fordi salg ikke mente det var kommersielt nok. (Vi må nemlig klare å selge et visst antall for at produktet skal kunne produseres i det hele tatt..)

Dette var en diskusjon vi hadde før sommerferien, fordi vi på design ønsker å ha produkter i butikk som skiller oss fra mengden..- og i går klarte jeg å ta opp igjen diskusjonen da jeg fant igjen det lilla denim settet på kontoret. Det er jo SÅ fint!! Nytt!! Annerledes!

Salgsteamet er veldig fine å diskutere med, så de sa; overbevis oss! Jeg tok på meg settet med det samme og bestemte meg for å bruke det en hel uke! (Det har gått to dager og jeg elsker det fortsatt!)

Jeg tenkte det kanskje var smart å inkludere dere, få dere på mitt lag liksom;) derfor tok jeg noen fine bilder før jeg spurte, med meningsmåling på Instagram, om fargen var «hot or not».

34% mente «hot».. 66% mente «not»..dermed må jeg nesten se meg slått av salgsteamet denne gangen. Dette blir nok aldri noen «kioskvelter», men fy, så fint dette settet er!!

PS. Design teamet og Salgsteamet til Holzweiler er egentlig et stort veldig godt team når alt kommer til alt! Bare så dere ikke misforstår! At salg er kritiske til crazy farger og styles og at design tør å utfordre, gjør at Holzweiler blir balansert og fungerer i butikk! -og jeg lar meg aldri tøyle, så de litt sære og rare tingene fra Holzweiler dukker nok en dag opp i en butikk nær deg😁