SKAPPEL MYK FW 2018

maria-skappel-i-strikkegenser-fra-skappelstrikk-lilla-med-stjernemoonster

I en stadig mer teknologi-basert verden tror jeg det er viktig å innimellom kunne logge av skjermen og logge på livet. Finne ting som gir deg mestring og glede, borte fra mobil og pc, alle apper vi forholder oss til etc. Følelsen av å skape noe eget er en følelse jeg har privilegiet av å kjenne mye på. Som designer handler hverdagen min om å skape, og jeg får utfolde meg kreativt hver eneste dag.

Annonse

Det å bidra til at flere får kjenne på det å skape noe eget og mestringsfølelsen det fører med seg, er noe av det viktigste for oss å formidle gjennom merkevaren vår SKAPPEL.

Skappelstrikk handler om mer enn selve plagget. Like mye handler det om prosessen man må gjennom før man ender opp med den ferdige genseren. Det å oppleve at du helt selv kan skape ditt drømmeplagg, for så å høre de som spør ”Hvor har du kjøpt den genseren?” og svare ”Den har jeg laget helt selv”, den følelsen er så digg! 🙂

Denne kolleksjonen har jeg gledet meg til å dele med dere! Mamma har latt seg inspirere av krysningen mellom den japanske og norske kulturarven i hennes designarbeid med plaggene til kolleksjonen. En herlig kombinasjon av freshe farger og tradisjonelle mønster. Jeg håper dere liker den! De tre første strikkesettene i kolleksjonen blir lansert i dag. Klikk her for å ta en titt 🙂

maria-skappel-i-strikkegenser-fra-skappelstrikk-lilla-med-stjernemoonster

 

Fotograf: Julianne Leikanger