Her er vi..

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte.. det har skjedd så utrolig mye den siste tiden, men her er vi, og nå skal det blogges litt igjen!

Annonse

Først må jeg starte med å beklage at innholdet på denne bloggen har vært minimal den siste tiden. Unnskyldninger kommer man ingen vei med, men jeg er i barsel, sommerferien brukte jeg til å koble helt av, og de siste ukene har jeg tilbrakt med å sy showpieces, planlegge- og holde moteshow i København med Holzweiler og lansering av ny strikkekolleksjon med Skappel, så jeg har hatt litt å holde på med😜

Jeg lover i midlertidig å komme sterkere tilbake med godt innhold og tilbakeblikk på hva som har skjedd i livet mitt siden sist. Håper det kan være interessant for dere å følge med på!

Takk for at dere følger meg, for at dere heier på det jeg/vi gjør, og for at dere titter innom her selvom det ikke alltid er så mye action;)

stor god klem

M