COSTUME X HOLZWEILER x PLAN

Plans hjertesak er likestilling og jenters rettigheter.

Annonse

Vi har sammen med Plan International Norge og Costume gått sammen om å skape fokus rundt temaet og har i felleskap designet den perfekte T-skjorten og hettegenseren med et nytt tegn som symboliserer nettopp dette.

Overskuddet fra samarbeidet vil gå til prosjektet Safer Cities i New Delhi i India.

Her er vold og overgrep mot jenter utbredt, og sammen kan prosjektet bidra med å skape et tryggere miljø – slik at jentene kan bevege seg fritt. Bedre opplyste gater, informasjonskampanjer og trygge møtesteder for ungdom er blant tiltakene som vil bli satt i gang. I tillegg mobiliserer Plan International ungdommer til å selv jobbe for å endre sitt eget lokalmiljø og skape et bedre sted å bo, jenter som gutter.

Både T-skjorten og genseren vil bli produsert i tre farger der inspirasjonen kommer av forskjellige hudtoner, «shades of nude».

Målet med prosjektet er få dratt inn underkant av 400.000kr, som uavkortet vil bli donert til Plan sittprosjekt i India.

Les mer om samarbeidet her!

Kjøp produktene på www.holzweiler.no og i utvalgte butikker!