Å resirkulere er å ta ansvar!

Annonse -I morgen er det ikke bare Norges nasjonaldag. Det er også verdens gjenvinningsdag!
I den forbindelse vil jeg trekke frem Nespresso som en aktør som både har fukus på kvalitet, og gjenvinning!

Annonse

Ikke bare sørger de for at jeg får rykende fersk og deilig kaffe hver morgen, de gjør også at jeg drikker kaffen med nytelse og god samvittighet fordi jeg vet at aluminiumen som kapselen jeg akkurat har brukt er laget av, kan gjenvinnes til noe annet fint gjennom Nespresso sitt gjenvinnings program. 

Når man handler kapsler, enten det er på nett eller i  de fysiske Nespresso butikkene, kan man få med en gjenvinnings pose. De brukte kapslene puttes i posen og kan leveres til postbudet som kommer med din nye bestilling av kapsler, eller du kan levere posen med brukte kapsler i Nespresso sine butikker.

I morges fikk jeg pakken på døren med flunkende ferske kapsler til 17-mai frokosten, samtidig som jeg fikk levert fra meg de brukte kapslene til postbudet i gjennvinningsposen.

Nespresso har nylig gjort et samarbeid med den annerkjente kniv produsenten “Swiss” som har laget en limited edition kniv med resirkulert alluminium fra 24 kaffekapsler.

For meg ble dette et håndfast bevis på at Nespresso gjør det enkelt for meg å være med på å gjøre en forskjell ved å resirkulere kapslene mine. .. så nå nyter jeg morgen kaffen med enda bedre samvittighet! <3

Les mer om Nespresso og gjennvinning her!