Turban dagen❤️

 I fjor vant Holzweiler konkurransen om å  designe den offisielle Oslo turbanen.

Annonse

Inspirert av Oslo bunaden, designet vi et print med markblomster og detaljer av blandt annet St Halvard og rådhusklokka. På turbandagen i fjor ble turbanen brukt for første gang, og i år fikk vi nok en gang æren av å se et fargerikt Oslofolk med Holzweiler designet Oslo turban!

Turbandagen er blitt en dag jeg gleder meg til på lik linje med 17-mai! Jeg elsker engasjementet, det eksotiske, fargerike fellesskapet og den inkluderende feiringen som alle kan være med på! Her er det gratis mat og drikke, turbaner til alle, workshop for barn som ønsker å pimpe opp turbanen med perler og bånd og stemningsskapende live musikk. -Bare smil og glede og super god stemning! Gleder meg allerede til neste år!