“Polarnifisert” lillebror <3

Annonse

Annonse

Som dere sikkert har fått med dere, er jeg en stor fan av Polarn O. Pyret. Denne kjærligheten til merket handler om at produktene har supergod kvalitet, eget økomerke, super passform, nordiske størrelser og slitestyrke som gjør at lille Winter kan arve klær som begge søstrene har brukt før han -uten at det ser slitt og stygt ut!

Lillebror, er blitt “Polarnifisert” med striper siden han så dagens lys, og både vinter- og sommertøyet fra Polarn O. Pyret er helt fantastisk. I Thailand var det fantastisk med body i økologisk bomull og svale bomullsbukser.

Tilbake i kalde Norge bruker vi lag på lag med tynn ull innerst mot kroppen og ull/fleece-buksedress ytterst!

På bildet under ser dere et av favoritt settene i tynn, lysegrå ull med hvite striper kombinert med tykke raggsokker fra samme merke.

Polarn O. Pyret har også de deiligste fleecevotter, lue og skalldress for vognturen, men Winter er litt liten til å følge med i sittende stilling, så dette får vi vise frem ved en senere anledning <3