Drømmehuset

For nesten to år siden, flyttet vi til drømmehuset vårt; en nydelig sveitservilla med store lyse rom og boltringsplass for hele familien på 6 pers.. Vi tok overflate oppussingen før vi flyttet inn, og malte tak og vegger i alle rom så det ble fresht, og «vårt» fra starten. Bad og kjøkken sparte vi. Ikke fordi vi ikke ønsket å pusse det opp, men fordi vi ville bo oss skikkelig inn slik at vi fikk en idé om hva slags romløsning som ville passe oss som familie.

Annonse

Som rastløs mamma i permisjon, har tiden kommet til nye og spennende prosjekter, og nå har jeg bestemt meg for at tiden er inne til å lage drømme badet og drømmekjøkkenet i huset, og jeg er allerede godt i gang med planleggingen sammen med to fantastiske damer som jeg skal introdusere dere for senere!

Jeg lover å holde dere oppdatert på denne reisen!