With love..

Denne kjolen designet jeg for nøyaktig et år siden, mens jeg drømte meg  bort til varme sommerdager, motortøff og måkeskrik i skjærgården.

Annonse

Kjolen er romslig med en stor volang nederst, også kommer den med belte om man ønsker å snurpe den inn i livet. Personlig foretrekker jeg den helt løs og ledig. Kvaliteten er en eksklusiv bomull som jeg fant på tekstilmesse i Paris i januar i fjor, og utførelsen og sømarbeidet er gjort av vår aller ypperste leverandør i Litauen.

Da kjolen skulle selges inn, kranglet jeg meg til at den skulle koste det den kostet selvom vi kunne få en ganske god alternativ kvalitet eller flytte produksjonen til østen for en bedre pris… Jeg ville ikke gå på kompromiss med hverken kvalitet eller utførelse og håper dere er enige med meg i at man heller vil betale litt ekstra for noe som kan holde seg like fint i årevis fordi kvaliteten er super.

På tur til Thailand fikk jeg testet resultatet som kom i butikk ganske nylig, og jeg er SÅ fornøyd med denne kjolen! En klar favoritt som jeg kommertil å bruke sommer etter sommer, og aldri bli lei!

Made with love❤️

Maria