Snart vår! 🌸

[ANNONSE] Denne vinteren har vært over gjennomsnittet lang og kald, med masse snø og gode ake og skiforhold, så vi klager ikke, -men… det blir helt fantastisk med litt vår snart!

Annonse

Jeg kjøpte vintersko fra ECCO til begge barna mine etter anbefaling fra de søte damene bak disken i skobutikken i fjor høst. Det ble suksess! De har virkelig levert hele vinteren og holdt jentenes føtter varme og gode. Vi har brukt dem hver eneste dag, likevel ser de fortsatt fine ut, og jeg er sikker på at om ikke bena har vokst seg for store, så kan de fint brukes neste sesong også!


Med denne erfaringen i bakhodet, var jeg ikke i tvil da jeg ble spurt om å teste nye vårsko fra samme merke. Disse heter Biom vojage. De er lavere og mer som joggesko, men fortsatt vanntette og holder små føtter varme, så de er helt perfekte i overgangen mellom vinter og sommer!

I likhet med vinterskoene er de lette å ta av og på, noe barnehagen setter spesielt pris på, for da klarer barna det selv!!

Nå venter vi bare på at snøen skal smelte så vi kan begynne å bruke disse hver dag!! Sjekk ut skoene her.