Tips til dåpsgaver

I forbindelse med at vi skulle døpe gutten vår, vurderte jeg å presisere i invitasjonen at vi ikke ønsket oss gaver. Ikke fordi det er jo fantastisk koselig å få gaver, men jeg synes det er synd når gjestene bruker masse penger på sølvsmykker i str 0 år og sølvtøy med biler og båter på som aldri blir brukt og som man aldri får glede av.. men jeg presiserte aldri noe om gaver, og da den store dagen stod for tur, var det tydelig at den lille prinsen allerede har en haug av beundrere i form av familie og nære venner, og jeg ble helt rørt av de personlige kortene med visdomsord og dikt, tegninger og gjennomtenkte gaver som Winter vil ha både glede av og bruk for både nå og når han blir stor!

Annonse

Jeg synes selv at det er vanskelig å kjøpe dåpsgaver, derfor vil jeg gi dere som tilfeldigvis skal i dåp noen skikkelig gode tips, basert på helgens fantastiske dåpsgaver!

Tips nr 1; spleis på noe ekstra fint!

Tips nr 2; personlige gaver er de aller beste! Her er noen eksempler;

-et frukttre som kan plantes i hagen. Winter fikk et tre med vinterepler av tanta si! Utrolig koselig!!!!

-Andreas er super fotball entusiast og hele familien heier på Tyskland under VM! Av fadderne sine fikk Winter Tyskland drakt med navnet sitt og årstallet han er født på ryggen! Denne skal rammes inn og henges på veggen når den ikke passer lenger!!

-spikkekniv (ikke pyntekniv i sølv) med inngravert navn og fødselsdato!!! Enhver liten gutt og jente burde ha en god spikkekniv til å lage barkebåter og seljefløyter!! Det vokste i hvertfall vi opp med, og det har jeg SÅ mange gode minner om!

-album! Winter fikk et tomt album som skal fylles opp med bilder og minner og gis til han i konfirmasjonsgave av fadderne!

Tips nr. 3; gaver han vil ha glede av hele livet!

-trelekene designet av Kaj Bojesen! Kan lekes med når man er liten, og stå på hylla til pynt når man blir stor!!!

-Røros pledd er fantastiske pledd i god kvalitet som kan følge barnet hele oppveksten

-Mumi av Tove Jansson er alle barns favoritt, og også en yndet favoritt for oss voksne! Vi sparer på koppene i forveien og ble super glade for tallerken og bestikk i samme serie!

-reisekonto med tilskudd til reising når poden blir stor!

Tips nr 3; klær og Utstyr man får glede av med det samme!!!

-Klær fra Nøstebarn

-Miffy nattlampe er designlampene som skaper et behagelig lys og stemning i rommet når barnet skal sove. Om dagen er den et kult tilskudd på barnerommet!

-gode bøker som vi kan lese sammen!