9-1-1

//Annonse: I samarbeid med FOX og dramaserien 9-1-1

Annonse

Når snøen ligger tung utenfor vinduene og luften er bitende kald, da er det ingenting som er deiligere enn å slenge seg ned på sofaen med en god film eller spennende serie. Jeg er ikke verdens letteste å underholde, og jeg er ganske kritisk til nye serier, men finner jeg en serie jeg liker, så går jeg “all in”!! Og det har jeg gjort denne gangen, med den nye serien 9-1-1 fra Fox som lanseres 21 mars! 

Serien handler om beredskapspersonene som daglig konfronteres med uforutsigbare situasjoner som er like intense som oppløftende. Vi møter blant annet fantastiske Angela Bassett i rollen som nødsentraldame som mottar de skrekkeligste oppringingene fra folk i desperate situasjoner. Sammen med brannmannskap og politimenn, jobber de mot tiden for å redde mennesker fra de villeste scenarioer som skal være basert på virkelige hendelser, og som gjør at man engasjerer seg enda mer enn om alt hadde vært rent oppspinn. Man får også raskt en ny respekt for personene som ofrer seg selv for andre, og som samtidig må forsøke å balansere jobbene med utfordringer i sine egne liv.

Jeg var heldig å få en smakebit for å vurdere om dette var noe jeg kunne like, og det var det definitivt. Jeg er ingen anmelder eller seriespesialist, men jeg kan med trygghet anbefale denne serien videre.

Så om du, som meg, er glad i mye action, fart og spenning, så er dette definitivt en serie for deg. Jeg ble i ihvertfall veldig raskt grepet av seriens hete og jeg gleder meg til å bli bedre “kjent” med de interessante karakterene som utgjør hovedrollene i dette spennende dramaet.

 

Sjekk ut traileren her

 

 

 

Ler mer om serien her!