Smak av sommer!

Annonse

Annonse

Jeg elsker vinteren, men må innrømme at det var fantastisk deilig med et solfylt avbrekk fra vinterkulda da vi tok turen til Gran Canaria i vinterferien.

Da vi skulle pakke kofferten ble imidlertid utfordringen at barna hadde strukket seg flere størrelser siden sist sommer og at alt tøyet i klesskapet inneholdt minst 50% ull… Derfor ble jeg utrolig glad da jeg fant vår-nyheter hos Polarn O.Pyret som er en absolutt favoritt i jentenes garderobe fra før. Denne buksedressen med nydelig blomsterprint, og t-skjorten med rysjer på skulderen er begge jentenes favorittantrekk!

De siste sesongene har Polarn O. Pyret hatt fokus på klær til litt større barn og jeg synes de har lyktes godt i å nå kundegruppen. Klærne er ikke barnslige men heller ikke veslevoksent, og det synes jeg er utrolig fint. De små blir fort nok store…Selv om jeg hadde med en god del klær på turen, endte både Sophia og Lieben opp med dette antrekket 5 av 10 dager på ferie! <3