behind the scenes Holzweiler AW18 show

Vår Norske venninne, koreograf Marianne Haugli instruerer modellene i hvordan de skal gå. Holzweiler designer Rikke Stallerud følger spent med på første gjennomgang!Stylist Alexandra Carl  legger siste hånd på stylingen før modellene skal sendes ut på catwalken!

Annonse

Holzweiler armé backstage..Stasjon med hår og makeup på hver sin side av speilene.
Siste lille touch up med sminke før modellen skal få håret gjort av frisørteamet.

Naturlig look har alltid vært en Holzweiler greie. Denne gangen gikk vi for en litt våtere variant:)Susanne og Beate jobber med å få detaljene på plass før showet. Duy syr siste stingene på en showpiece sekk som har gått på rundgang i designteamet for å få ferdigstilt til show. Alvoret time er kommet. Å produsere en motevisning er ikke gjort over natta, og denne gangen gikk vi virkelig ALL IN for å gi publikum en god opplevelse. Med en drøm av et team ble det også riktig bra!