Renault ZOE inkludert hjemmelading!

AnnonseI snart to år har jeg cruiset rundt i min Renault Zoe, og både jeg og familien er blitt fantastisk glad i bilen. Jeg bor på Bekkelaget og jobber på Lysaker, så for meg var det et trekkplaster å kunne kjøre delevis i kollektivfeltet til og fra jobb. Nå tenker jeg at det beste med elbil er den gode følelsen det gir at man har tenkt miljø, at man slipper bensin eller diesel og at jeg likevel ikke føler at jeg har gått på kompromiss med noe. Med rekkevidde på 400 km kommer man seg rundt omkring uten å måtte bekymre seg for mengden strøm på bilen, og det er ikke nødvendig å lade bilen så ofte, men med wallbox hengende tilgjengelig rett utenfor huset, er det blitt en vane å lade når bilen står parkert hjemme, og rekkevidde har så langt ikke vært noe som helst problem for meg!

Annonse

Med en liten baby i hus, er det også et stort pluss at man kan stille inn bilen slik at den varmer seg opp automatisk før man skal ut å kjøre. På denne måten slipper man også den steinharde isen på glasset, og bilen er lun og god og klar for tur når vi setter oss i den om morningen.

Nå er det kampanje på Renault ZOE. For en trygg og sikker lading av din Renault ZOE får du hjemmelader og montering med på kjøpet, til en verdi av kr 15 000,- sjekk ut det gode tilbudet her!