Barnas juleantrekk

Annonse

Annonse

Vanligvis handles både julegaver og juleantrekkene inn i hyrten og styrten lille julaften, men ikke i år! Da jeg har termin 16. desember, har jeg klart å være ekstra tidlig ute med alt av juleforberedelser, og det føles SÅ bra! Jeg hadde til og med tid til å sette meg ned foran maskinen og lage ønskeliste med barna på akkurat det de selv ønsker å gå med på julaften SAMMEN med dem, slik at de var forberedt på hva jeg kom hjem med og superfornøyde med valget de selv hadde gjort!

 

Polarn O Pyret har fine hjemmesider der alle produktene kommer godt frem, så netthandel hadde ikke vært noe problem, men jeg liker å se produktene i butikken, så jeg tok meg faktisk tid til å dra ned tilGrensen og se og kjenne på de fine kvalitetene.

 

Da fant jeg også ut at skjorten som Hugo valgte seg som “juleskjorte”, også kan brukes på vrangen i en helt annen farge som kanskje er mer til hverdags!

 

Jeg fant ut at fløyelsgenseren som Lieben ønsket seg med tyllskjørt til, også hadde matchende deilig bukse som både hun og Sophia elsker, og som gjør at antrekket kan brukes til flere anledninger!

 

Nå har de allerede rukket å bruke juleantrekkene på danseforestilling, juleavslutning med klassen og som oppvarming til julen hjemme, og alle er mega fornøyde! Hurra!

Sjekk ut julekolleskjonen til Polarn O Pyret her!