Årets julekort!

AnnonseDet finnes haugevis av alternativer og steder der man kan bestille julekort. Jeg valgte å bestille årets kort fra Japan Photo fordi jeg har vært så fornøyd med alt jeg har bestilt herfra tidligere.

Annonse

Design malen jeg har valgt er veldig enkelt, med 9 bilder og teksten “God Jul og Godt nyttår”. Både tekst og bilder har jeg lagt inn i den superenkle løsningen på Japan Photo sine hjemmesider.

Ved å benytte koden CARDS20J17 når du bestiller julekort hos Japan Photo, får du 20 % rabatt på bestillingen! Tilbudet gjelder til lørdag 8. desember!

Før jeg fikk barn selv, sendte jeg ikke ut julekort, men jeg har alltid vært glad i å tilføre noe personlig til julegavene  mine. Under ser dere et eksempel på hvordan jeg pimper opp gavene mine i år med fotostriper fra Japan Photo. Disse lagde jeg i butikken der de har maskiner stående som kan fremkalle bilder “on the spot”. Dette var et spontant innfall jeg fikk, så jeg brukte bilder fra telefonen som jeg enkelt lastet inn i maskinen. Der lå alle malene klare slik at jeg enkelt kunne legge inn bildene og velge svart hvitt funksjon.

Bildestripene gjør at gavene blir mer personlige, også er det veldig dekorativt!

Gaven over er til Andreas <3 På TV 2 hjelper deg, ble Japan Photo anbefalt i forhold til å lage kalendere fordi det er så enkelt og fordi det er fantastisk kvalitet på bildene. Jeg har derfor bestilt en kalender -til meg selv- for 2018, som allerede henger klar på veggen! Dette er også en super og personlig julegaveidé til foreldre og besteforeldre!