Hjemmelaget julepynt

Vi har masse tradisjoner hjemmefra som har gjort julen ekstra koselig for meg. En av de fineste tradisjonene er at vi alltid har laget mye av julepynten vår selv. Om det så har vært stjerner, fløtegranskarameller, lenker, nisser eller julekurver. Det var egentlig ikke så viktig hva vi lagde. Det viktigste var at vi satte oss ned, hele familien, og gjorde noe koselig sammen!  

Annonse

Over ser dere et eksempel på en fin syssel for hele familien. Mine jenter er litt for små for denne stjernen, men har du litt eldre barn, så er det veldig hyggelig å lage disse sammen. Det eneste man trenger er innpakningspapir eller annet pent papir, brettet i to og klippet i ca 1 cm vide strimpler.

Du trenger 4 doble strimler når du starter.

Oppskriften på hvordan du bretter stjernen ser du over. Lykketil!