gratulerer med farsdagen!

Annonse

Kjære Andreas. Jeg kunne ikke vært heldigere med far til våres barn. Du er den varmeste, mest omsorgsfulle og kjærlige personen jeg vet om, og du gir barna våre trygghet og kjærlighet hver eneste dag! I tillegg er du morsom, leken og full av påfunn som barna elsker! ❤️ Jeg er så taknemlig for å ha deg i livet mitt!

Pappa! Min egen, fantastiske pappa! ❤️ Du er mitt største forbilde og min tryggeste havn, du stiller alltid opp og du gir de beste råd og varmeste klemmer. Du (og mamma) har gitt meg den beste oppvekst og lært meg de viktigste tingene i livet. Elsker deg!

Jeg er så heldig som har så mange sterke, flotte farsfigurer rundt meg og barna mine! Da jeg giftet meg fikk jeg også verdens fineste svigerfar! Du har et hjerte av gull, Peter, og jeg er utrolig glad i deg! ❤️