Jeg er med å “Renaultvere” Oslo

Etter flere måneder uten bil, var gleden stor da jeg kunne hente min nye Zoe hos Renault for noen uker siden. Jeg er blitt så utrolig glad i denne bilen, og det føles så godt å kjøre elbil fremfor bensin drevet bil. Jeg føler meg rett og slett som et litt bedre menneske samtidig som jeg ikke føler at jeg har gitt avkall på noe som helst. Tvert imot, føler jeg at jeg har fått en utrolig behagelig bil med masse fine egenskaper, lang rekkevidde, og god plass til både passasjerer og oppbevaring. Bilen er stillegående og behagelig å kjøre, og den rommer utrolig mye! 
Her forrige dagen handlet jeg 12 digre plante-potter, masse høstplanter og et enormt kirsebærtre, og det var ikke noe problem overhode å få det inn i bilen sammen med mine to døtre. Se bilde under!

Annonse

Akkurat nå har Renault kampanje på bilen! Ved å skrote din gamle bil får du kr 25 000,- i avslag ved kjøp av Renault Zoe med 400 km (NEDC).

Tilbudet gjelder ved framvisning av vrakpant-kvittering eller ved levering av en bil som skal vrakes hos en Renault-forhandler.

Bli med å Renaultvere du også 😊 Les mer om kampanjen her!