Høst stemning <3

AnnonseHøsten for meg handler om å kle seg riktig for været slik at man kan benytte seg av alle de fine opplevelsene som årstiden har å by på! Derfor investerer jeg alltid i skikkelig utstyr til jentene ved skole/barnehage start, slik at vi er godt rustet til alt som måtte komme av godt eller mindre godt vær.

Annonse

Polarn O Pyret har virkelig forstått det med å lage fint og komfertabelt tøy til de små, og jentenes favoritter er blant annet skalljakkene og buksene med passformer som gjør det enkelt å bevege seg i, de vindtette fleecejakkene, regntøyet og det super myke ullundertøyet som ikke klør!

Jeg synes også at merket er spesielt gode på nøye utvalgte kvaliteter med gode egenskaper, i super fine farger!

Selvom jentene kommer til å bruke jakkene masse, vet jeg at de kommer til å være like fine å arve videre, og i og med at vi venter på en lillebror, valgte jeg disse grønne jakkene til jentene i år, slik at minstemann også kan ha glede av de fine produktene når han blir i samme alder.

Lieben; LueSkalljakkeSoftshellbukse, sokker, ullundertøy

Sophia; Vindfleece jakke, ullundertøy, støvler med ullfor, sokker