ECCO UKIUK

Annonse

Annonse
Sesongens sko er fra Ecco, og er en favoritt som jeg også “flyttet inn i” forrige høst men da i en annen farge. Ecco UKIUK har alle egenskapene jeg ser etter i en høstsko; de har dobbelt lag skinn som vil bidra til å holde på passformen. Utsiden er semsket og innsiden er varm og god lammeull som varmer skikkelig både under og rundt foten, også er de super komfortable.

 Jeg har skoen i to ulike høyder, og jeg liker begge variantene like godt! Den lave varianten har hvit såle mens den høyere skoen har svart såle. 

Når jeg først får meg favoritt sko, så bruker jeg disse til alt, om det så er til pyntet, hverdag eller fest, og skoene fra Ecco  kan fint brukes til flere anledninger. På bildene under og over, har jeg stylet skoen på ulike måter. Hvilket antrekk liker du best? Hvordan ville du stylet disse skoene?Jeg ble SÅ glad da jeg fant ut at Ecco UKIUK også finnes til barn, og nå har jeg gått til anskaffelse av disse super søte parene til jentene mine, i metallisk brunt skinn som passer til det meste!