Et sunt alternativ!

Foto: Fred Johnny

Annonse

Annonse

Jeg tror ikke jeg er alene om å ha en travel hverdag der alt er armer og bein og man alltid finner seg selv i situasjoner der man er på vei til neste møte, på vei til barnehagen, på vei til butikken, på vei til å levere barna på en fritidsaktivitet, på vei til trening… osv.

Det er helt avgjørende for meg i disse situasjonene, at det finnes sunne alternativer til den fristende sjokoladen som ligger nærmest kortterminalen i butikken, for på farten er det dessverre ekstra lett å havne i situasjoner der man kan bli fristet av usunne valg. Derfor er jeg så glad for at det finnes sunne alternativer som Nutrilett, som gjør det enkelt å velge et alternativ som smaker minst like godt som sjokolade, som metter mer enn sjokolade, og som er- og føles mye bedre for kroppen.

Det beste jeg kan gjøre for meg selv er å sørge for at jeg har nok søvn, at jeg drikker masse vann og at jeg spiser sunt og regelmessig. Derfor var det super enkelt for meg å takke JA til å fronte den nye kampanjen til Nutrilett, med fokus på sunne alternativer for oss på farten!

Foto: Viktorija Gedrimiene

Jeg har testet produktene i flere måneder nå, og på grunn av det høye protein innholdet, gir barene en god metthetsfølelse samtidig som man kan ha god samvittighet fordi man vet man har valgt et sunt alternativ til for eksempel sjokolade. Mine favoritter er blant annet “Toffee Fudge”, “Caramel Buiscuit” og “Quinoa Nut Crunch”. I tillegg til at jeg har disse liggende i vesken, i bilen, og på kontoret, har jeg også begynt å servere disse i små  biter som snacks når jeg har besøk. -og da er det ikke fordi det er sunt, men fordi de er sykt gode!

I en travel hverdag handler det om å ta noen smarte valg. Et av de smarteste valgene jeg har begynt å ta, er å alltid ha en Nutrilett bar i vesken:)

Fra i dag og frem til 31. mai, har jeg fått lov til å gi dere, leserne mine, 30% rabatt  ved kjøp av Nutrilett produkter online. Dette får dere ved å bruke rabattkoden: MARIASKAPPEL. Link til siden finner dere her!
Ved kjøp av et valgfritt produkt, har man også mulighet til å vinne en ferdigstrikket Skappelgenser – hver dag(!) i kampanjeperioden. Mer om dette her!
 
Foto: Fred Johnny