BLOGSTYLE!

Fra mandag 24.april til lørdag 29.april er det nok en gang duket for vårens store happening; nemlig BlogStyle Fashion på Sandvika Storsenter!

Annonse

Vanessa Rudjord, Kristin Gjelsvik og meg har besøkt dette fantastiske senteret og plukket ut våre favoritter innen mote og interiør blant deres over 200 butikker.  Sandvika Storsenter merker våre favoritter i butikkene på senteret og du kan se de alle på Sandvikastorsenter.no fra mandag 24.april. I tillegg har du mulighet til å vinne Personal Shopper for en dag og et gavekort på 5.000 kroner å shoppe for!

Det er gøy å være blant så fint selskap, både Vanessa og Kristin har en kul, flott og unik stil. Jeg gleder meg til å se hva de har valgt ut og håper dere blir inspirert til å finne deres egne favoritter!

Det er ikke så ofte jeg har tid til å gå på shopping, og når jeg først tar meg tid til det, er det utrolig deilig når man finner alt man trenger på et sted.

Sandvika Storsenter er et av de fineste kjøpesentrene jeg vet om. Her finnes butikker som dekker alle mine behov. Alt fra kule klær- og interiørbutikker til blomsterbutikker, matbutikker, kafeer og spisesteder.

Under finner dere et utvalg av favorittene jeg har plukket ut – det er jo så mye å velge mellom! Anbefaler alle å ta turen til senteret neste uke for å finne sine favoritter 🙂

Mark and Brandy har et fantastisk utvalg av motemerker, men også masse unike produkter til huset! Her fant jeg blant annet verdens fiiiineste håndkle fra “House og Hackney” som jeg gjerne skulle kjøpt og sydd om til en kjole! 

Jeg møtte verdens søteste butikkansatt i den økologiske sjokolade butikken Summerbird, og jeg fikk også smake på utrolig deilige smaksprøver!

Hos Shoebaloo har de fatt inn masse kule sneakers og sandaler til sommeren! 

Joe & The juice er alltid et godt valg når man trenger en pause i shoppingen. Her finner man de beste sandwicher og nypressede juicer.
Sprell er favoritt leketøys butikken over alle favoritt leketøysbutikker, og jeg blir alltid fristet til å kjøpe en liten lekesak til jentene når jeg er der. Jeg liker også veldig godt at de har ALT til bursdager og masse kule interiør ting til barnerommet. Kaninen “Nin” på bildet er begge mine jenters favoritt kosedyr!
Det finnes mange kjøkken- og utstyrs butikker på senteret, jeg var innom Tilbords og valgte ut nye og gamle favoritter! I tillegg besøkte jeg Christiania Belysning som har et enormt utvalg av fine lamper til hjemmet.

Bik Bok er super gode på strikker, spenner og diverse smart tilbehør som kan brukes til å manipulere klærne; for eksempel bryst patch (som kan klistres over puppen så ikke brystvorten synes under kjolen) til kjoler og topper der det ikke er fint med BH. De har BH extentions som gjør at man kan skjule kjole stropper og lukningen på BH-en om man for eksempel har en dyp utringning i ryggen eller smal topp som ikke dekker hele skulderen. Jeg valgte også ut et super kult antrekk fra Never Denim og denne fine sorte bikinien på bildet!

Hos Mester Grønn har de super godt utvalg på planter til både innendørs og utendørs, og jeg fant mange fine potter og kurver som står høyt opp på ønskelisten nå når våren er i full mars!Levis har de ultimate jeans, og 501 er alltid en favoritt før sommeren. Akkurat nå har de også kommet med en super kult vintage kolleksjon der de har reprodusert gamle klassikere og t-shirt print fra  70-tallets, inspirert av blant annet Woodstock!

Nadine har kjoler til alle anledninger, og skal du i bryllup, barnedåp eller på sommerfest, anbefaler jeg sterkt å ta turen innom denne butikken. Kjolen over er fra merket “Perseverance” og er blant mine favoritter!

Hos Mango fant jeg stryke patches som jeg har lett etter lenge. Disse kan strykes direkte på alle mulige tekstiler og er super morsomme hvis man ønsker å pimpe opp en jakke, veske eller et par sko!

Som dere sikkert ser er det mye flott i butikkene på Sandvika Storsenter for tiden, og du finner garantert noe til deg, dine kjære eller hjemmet hvis du besøker senteret neste uke 🙂 Husk å sjekk ut et knippe av mine og resten av bloggere sine favoritter her!

Håper dere er blitt inspirert og liker favorittene jeg har plukket ut, ha en fin søndag videre!