FLIPP!

Jeg har vært abonnent av Flipp i over et år og er kjempe fornøyd med tjenesten.

Annonse

 

Flipp gir fri tilgang til over 50 av Norges største blader og tegneserier! I tillegg finner man de mest populære bladene fra Sverige og Dannmark. Blant mine favoritter er Elle, Eurowoman, Kamille, Bonytt, Boligdrøm, og Rom 123.

 


Med Flipp, kan jeg alltid laste ned de nyeste magasinene, og jeg har tilgang til både nye og eldre utgaver om jeg ønsker å lese meg bakover i arkivene.

 

Flipp er helt genialt når man er ute og reiser. Det vide sortimentet dekker alles behov om det så er tegneserier til barna, eller bolig og moteblader for meg. Tidligere hamstret jeg magasiner på Gardermoen, og bar meg ihjel gjennom hele ferien, med vesken full av bunker med magasiner. Nå har jeg tilgang til alle magasinene jeg vanligvis leser bare ved å ta med meg telefonen eller åpne appen på et av nettbrettene til barna.

Flipp kan prøves ut gratis i 30 dager, så om du er på påskeferie og trenger litt godt lesestoff, er det supert å benytte seg av tilbudet nå!

Slik blir man abonnent på Flipp:

  • Register deg på flipp.no* 
  • Last ned appen
  • Logg deg inn og les i vei!

Deretter har jeg fått lov til å gi følgerne mine en spesialpris på kr. 99,-/mnd.(ordinært kr 129,-) for abonnement. (Hvis dere ønsker å abonnerer på et av Egmont Publishing sine blader blir prisen bare kr. 49,-/mnd.)

 

Håper dere liker Flipp like godt som meg!

*Du må følge linken i dette innlegget for å få det gode tilbudet på Flipp.