Den fantastiske vårfølelsen!

Skjermbilde 2017-04-03 kl. 12.53.00 Du vet det er vår når alt du vil gå med er shorts og en oversized strikkegenser (uten jakke over) og alt som frister er friske drikker med sitron, mynte og lime.. Over ser dere en av mine favoritt Skappelgensere,  “Rose” som er strikket i vårt eget Lama garn og er fantastisk bløtt og godt nå på våren og videre utover sommeren. Dette må jo være det perfekte påskeprosjektet om man skal på fjellet eller bare sitte i solveggen denne påsken. Strikkekittet finner du her!

Marthe har på seg Skappeljakken, “Misty” på bildet over.

1 Komentar
  • Kristin

    April 7, 2017 at 11:51 am Reply

    Verdens fineste søstre! Marthe var så flink og naturlig i programmet Redesign, håper det kan bli mere TV i fremtiden hvis hun vil 🙂

Legg igjen en kommentar