Når man smiler med tenna..

Jeg vet at misfargingen av tennene kommer helt normalt når man blir eldre, men når man er 31 år gammel og smiler med alle tenna på en gang, er det ikke så veldig hyggelig når man føler at tennene har gulnet..

Annonse

Jeg har én skikkelig dårlig vane og det er at jeg drikker alt for mye kaffe, og skrekken er at tenna skal bli misfargede og stygge..  Til nå har jeg egentlig klart meg forholdsvis bra, men den siste tiden har jeg følt at spesielt kaffen -og sikkert også litt alderen har begynt å synes på smilet, og det er seriøst IKKE spesielt kult!

Jeg har likevel ikke følt at det har vært betydelig nok til å begynne å involvere tannlegen, så da jeg fikk høre om Swiss Clinic sitt “Whitening System” hjemmebleking sett ble jeg skikkelig gira på å teste om dette kunne gjøre noe med smilet. 
IMG_2079Jeg bestilte tannblekingen på nettsiden deres og pakken som inneholder gummiskinner for under- og overkjeven, 3 sprøyter med tannbleking gelé og en fargeskala så man kan se forbedringen, kom på døren etter bare noen dager.

Settet er enkelt å bruke. Tannskinnene varmes opp i nesten kokende vann og formes etter tennene mens de avkjøles i munnen. Deretter dyppes de raskt i kaldt vann så formen skal holde seg.

IMG_2073Tannblekingsmiddelet “Whitening system”, som skal være veldig likt det tannlegene bruker, påføres i skinnene med en sprøyte før skinnene plasseres på tennene i ca 40 minutter mens blekemiddelet virker.

Etter 4-5 dager så jeg tydelig forbedring, og tennene har blitt flere hakk lysere.

IMG_2789Jeg har aldri vært noe fan av for hvite tenner, så jeg stoppet “behandlingen” etter en ukes tid, men tennene kunne helt sikkert blitt enda hvitere om jeg hadde ønsket det. For meg, som ikke har så mye ekstra tid i hverdagen til å besøke tannlegen for å pynte på hvitfargene på tennene, var dette helt perfekt. Dessuten var prisen god og resultatet toppers!

Jeg er veldig glad for å kunne tilby dere tilbudet under!

Ved å benytte rabattkoden MARIA200 får du 200kr i avslag slik at du kun betaler 480 kr for Swiss Clinic “Whitening System” om du bestiller nå. Trykk her for å komme til bestillingssiden!