Skappelstrikk.no

Skjermbilde 2017-02-27 kl. 23.22.26I 2012 strikket min kjære mor en meget enkel genser i en fantastisk kombinasjon av Mini alpakka og Suri Alpakka til min søster og meg. For oss var det favorittgenseren fra første stund. Lite visste vi at denne genseren skulle vise seg å ta Norge med storm, og på null komma svisj, hadde min mor og den såkalte “Skappelgenseren” fått en helt ny generasjon til å ta strikkepinnene fatt og lære seg å strikke. Strikkebølgen brakte med seg en enorm etterspørsel etter garn, og sammen med mine foreldre og min søster, startet vi salg av oppskrifter og strikkekitt på nett.

Annonse

 

Det som tidligere var en hobby i familien Skappel, ble plutselig noe som kunne deles og glede fler, og min mor, som alltid strikker, begynte å skrive ned hva hun faktisk gjorde underveis i strikkeprosessen, og flere suksessoppskrifter ble til. I over et år har min kjære søster og Bettina i samarbeid med flere, jobbet med å utvikle en helt ny nettside, og denne uken lansete vi www.skappelstrikk.no!

I forbindelse med lanseringen, har vi fått laget rabattkoden lansering30 som gir 30% ved kjøp i nettbutikken ut morgendagen 28.02.17. Sjekk ut vår nye nettbutikk her!