FAMILIE KOKEBOKA

Annonse3new
IMG_6423

Annonse

IMG_6422

49bFør jul fant jeg ut at jeg ville lage en kokebok til familien der jeg samlet alle de fineste bildene og kombierte dem med de beste oppskriftene fra alle i familien vår.

Resultatat ble mye bedre enn forventet. For det første var det enkelt å få til da Japen Photo har et program som heter Cewe fotobok der man enkelt kan legge bildene inn i en mal eller lage sitt eget oppsett basert på forslaget som allerede ligger inne.

Deretter kan man legge til tekst i ulike fonter og størrelser.

46Boken ble rimelig tykk på 145 sider, og med matt digital trykk og hardt cover, ble boken nesten finere enn bøkene jeg kjøper i bokhandleren. Papir kvaliteten er utrolig fin og oppløsningen er fantastisk.

Jeg har sjeldent vært så stolt som da familien pakket opp ”Familiens kokebok” på julaften. Det finnes lite som gleder så mye som en hjemmelaget presang, og det var utrolig koselig å se reaksjonen til mine nærmeste.

28bDet aller beste var at jeg fikk delt bilder som jeg har sittet på lenge med flere enn bare meg selv. Nå har vi en hånsfast bok som alle kan bla i, og jentene mine henter den frem når vi har gjester for å bla igjennom boken og vise frem bilder av seg selv og andre. På denne måten fungerer boken som et album.

Ellers fungerer den som kokebok på kjøkkenet, og med hele familiens aller beste oppskrifter mellom permene, blir den brukt både titt og ofte!

6copyOppsettet jeg brukte til denne boken finner dere her!

Ved å benytte rabattkoden CFBMARIA får du 100 kr avslag på hvilken som helst CEWE FOTOBOK bestilt fra Japan Photo (med unntak av hefte og mini).

Koden er gyldig ut juni 2017, så dere har litt tid til å sample bilder og oppskrifter om dere ønsker å lage kokebok dere også!

Lykketil!