Aesthetic clinic

IMG_9669I en nydelig, ærverdig villa ved siden av Frognerparken i Oslo, ligger aesthetic clinic, stedet som får meg til å føle meg freshere enn ellers, selv midtvinters, når huden i utgangspunktet er tørr og gufsen.

Annonse

aestheticAesthetic clinic er en hudpleie klinikk som tilbyr det aller meste innen  avansert hudpleie. Noen går dit for velværebehandling, andre for et problem i huden som de gjerne vil forbedre. For min del handler besøkene mine der om å få tilbake litt energi og glød i huden, og om ren velvære.

 

Da jeg ikke har noe særlig kunnskap om hudpleie selv, setter jeg spesielt pris på den fantastiske servicen og veiledningen som de søte kosmetisk dermatologiske sykepleierne gir, og i en jungel av behandlinger man kan ta, synes jeg det er fint å få høre at man ikke nødvendigvis trenger å gjøre så mye for å føle seg bedre. Det viktige er at man får en behandling som er tilpasset sin egen hudtype og sine egne “problemer”, og i mitt tilfelle kan veldig mye gjøres med en god peeling.

AC Behandling Maria Skappel Holzweiler og Feride 2017 lysereDe siste gangene jeg har gått til aesthetic clinic, har jeg fått en fruktsyrepeel som fjerner døde hudceller fra huden og som reduserer fine linjer og gjør at huden føles ren og gløder etter behandling.

 

Jeg har også tatt damp behandlinger med rens og en peeling som er tilpasset min hudtype som i vinterhalvåret til tider er fryktelig tørr. Etter disse behandlingene føler jeg virkelig at huden får mye fukt, og jeg føler meg fresh i huden i flere uker.

 

Sist jeg var til behandling, fikk jeg også en super deilig ansikt og skuldermasage som jeg anbefaler til alle som i likhet med meg selv, burde bli bedre til å unne seg litt ekstra egentid og ren luksus i hverdagen.

Les mer om aestetic clinic og behandlingene de tilbyr, her! Du kan også lese mer på Aesthetic clinic sin facebook side, her!

Innlegget er skrevet i samarbeid med aesthetic clinic. <3