SKAPPEL <3

IMG_9506IMG_9505I det siste har jeg vært så opptatt av alt jeg har jobbet med i Holzweiler, at jeg bare med et halvt øye har klart å følge med i alt som skjer i Skappel..

Annonse

 

I lengre tid, har Marthe og Bettina (ansatt i Skappel), jobbet beinhardt for å fornye Skappelgenseren, og om kun kort tid lanserer vi vår helt nye profil, SKAPPEL og vår helt nye hjemmeside, www.skappel.no. Samtidig åpner vi vårt første showroom i Niels Juels gate der kundene våre kan komme innom og bestille strikkekitt, prøve gensere, strikke lapper eller bare slå av en prat.

 

I dag var jeg innom for å se hvordan showroomet blir, og jeg var så stolt at jeg holdt på å sprekke. Mamma bidro til å få unge mennesker til å ta opp strikkepinnene i 2012 da vi lanserte Skappelgenseren, og siden den gang har hun skapt strikke glede og holdt strikkepinenne varme ved å servere nye fantastiske oppskrifter og bøker til inspirasjon og guide for andre. Søsteren min sørger for at strikking får den oppmerksomheten den fortjener ved å gi Skappelgenseren plass til å være noe mer enn bare et håndarbeid <3

 

Jeg er SÅ stolt av å være en SKAPPEL!!