Julegave verksted.

Jeg blir alltid så inspirert når jeg går inn på Panduro Hobby. De er så utrolig flinke til å lage fine utstillinger med overkommelige prosjekter som man kan la seg inspireres av. panduro

Annonse

Hvert år kjøper jeg inn diverse hobby stæsj, og dekker på med maling og lim, glitter, pensler, trekuler, nissestrømper, piperensere etc.. som blir omgjort til de mest fantastiske ting når barna får kreere fritt.
panduro1Det aller koseligste før jul, er nemlig julegave verkstedene. Når alle sitter sammen rundt bordet, prater, synger julesanger, griser med maling og lager fantastiske julegaver til venner og familie.
skjermbilde-2016-12-16-kl-08-44-12

I år har jeg også fylt adventskalenderen med hobby utstyr og diverse fra Panduro, slik at barna kan komme i gang med små prosjekter når de står opp i helgene og lage  julegavene sine selv, og de synes det er SÅ stas!

 

Man skal ikke undervurdere en god gammeldags do-rull- nisse, men jeg er veldig tilhenger av å gi barna ordentlig utstyr, så de føler at de klarer å lage riktig fine ting. Det er viktig med ordentlig maling med masse farge, gode pensler og lim som tørker fort og holder godt. Også finnes det masse morsom leire som tørker og kan males eller som allerede kommer i ulike farger, glitter er alltid gøy, og piperensere er et must! -også kan man alltids suplementere med ting fra naturen som kan være gøy å dekorere.
panduro6

 

Man kan også bestille hobby utstyr fra Panduro på nett. Hvis du bestiller før 18. desember, får du fri frakt og varene hjem før jul!

Skrevet i samarbeid med Panduro.