Julegave tips!

Jeg har ved flere anledninger bestilt bilder fra Desenio.no. Her kan man handle plakater i ulike størrelser med fantastisk fotokunst eller illustrasjoner til en rimelig penge, og det finnes masse fin inspirasjon på hjemmesiden deres til hvordan man kan sette sammen ulike bilder og motiver til en liten eller større bildevegg.

Annonse

desenio2

Desenio.no finner man noe til et hvert hjem og enhver stue, og blandet med litt tegninger fra barna og noe annen kunst innimellom, er hele huset mitt fylt med bilder herfra. Jeg liker å kunne mixe og matche litt, og fordi plakatene er så rimelige, tillater det en også å skifte ut motivene i ny og ne.

 

Nylig ble jeg inspirert til å pimpe opp veggene på hytta også, så  jeg handlet fotokunst og natur motiver med ugler og ekorn, fugler, multer og bregner som jeg tenkte å ta med opp på hytta nå i julen, men plutselig føltes de veldig fine hjemme i stuen, så jeg blir nødt til å la bildene henge her litt innen de tas med videre!desenio3

En annen genial ting hos Desenio er at man kan handle rammer som passer til bildene. Jeg er spesielt glad i disse i eik, men jeg har handlet noen hvitmalte rammer tidligere som også er veldig fine.

deseniorammeDenne rammen er min nye favoritt. Den består av to glassplater som holdes sammen av en ramme med strikk. Strikken kan brukes til å henge bildet opp på veggen med, og jeg synes den gjør seg veldig godt med noen barnetegninger eller mindre bilder inni.

 

Nå i forbindelse med julen har jeg fått lov til å gi ut 25% rabatt på alle posters ved bruk av rabatt koden; skappel25 

Perfekt til å shoppe julegaver eller noe pent til seg selv!

God juleshopping fra Maria