Årets julekort!

fotoknudsen1fotoknudsen3

Annonse

Noe av det koseligste før jul er få julekort fra venner og familie i posten. Jeg er ikke så veldig fan av de digitale julekortene som sendes på mail, for jeg liker å kunne henge kortene opp på kjøleskapet så alle kan glede seg over dem hele jula.

Jeg var tidelig ute med å bestille julekortene mine fra fotoknudsen i år, og jeg er veldig fornøyd med hvor fint det ble, hvor enkelt det var, og hvor fort de ble levert.

Jeg valgte å lage et svart hvitt kort, og fulgte en mal som lå inne på fotoknudsen sin hjemmeside.

Malen som jeg brukte finner du her, under “nyttårskort“.

Det er egentlig lagt opp til at man kan skrive tekst på innsiden også, men jeg ønsket å kunne skrive personlige hilsener på hvert kort, så jeg lot innsiden være blank slik at jeg kunne skrive for hånd når jeg fikk kortene.

Akkurat nå er det ekstra hyggelige førjulspriser på fotoknudsen.no Du får 25% på hele nettbutikken og kan handle personlige julekort til ekstra hyggelige priser, så det er verdt å få med seg!

Har du lyst å vinne en pakke med julekort fra fotoknudsen? I samarbied med fotoknudsen, deler jeg ut 2 gavekort til en verdi 1 500,-. Alt du trenger å gjøre er å følge fotoknudsen på Instagram og kommentere på dette blogginnlegget.