Retro x Holzweiler

skjermbilde-2016-11-17-kl-09-55-23En av de tingene jeg elsker mest med jobben min er at INGEN dager er helt like. Vi jobber hele tiden kreativt og holder på med spennende prosjekter.

Annonse

Og i dag lanseres en av prosjektene vi har jobbet med siden før sommeren, nemlig RETRO x HOLZWEILER.

Vi er kjempe stolte over at de fine Retro butikkene fører Holzweiler klær, vesker og skjerf, og har gjort det i mange sesonger. Da de nå fyller 30 år, har vi laget en jubileums kolleksjon sammen med de! Vi har laget våre identiske skjerf, med deres farger og våres favoritt plagg omdagen; nemlig en sweat med et kult trykk. Jeg liker ekstra godt sweaten, da den er morsom & fargerik, og ikke minst at trykket er laget av en norsk kunstner. Trykket har fått navnet «Birthday Suit», og kunstneren Gerhardsen beskriver det følgende:

“Vi er alle født nakne. Kledd i vår helt egne bursdagsdrakt. Det skulle bare mangle at Retro, som jo feirer 30 år, skulle ha en Birthday Suit i sortimentet. Så jeg fylte motivet med naive “fashion”-nudister som poserer med de kroppene de har. Organiske former og broderi-detaljer både sensurerer 

og uthever enkelte områder hos moteløvene. På avstand ser motivet stilig og fresht ut, men når du kommer nært på og ser detaljene får du deg et lite smil på kjøpet. Mote møter kunst møter humor. Gratulerer med dagen!”

Så heia den kroppen du har, heia Retro som fyller hele 30 år & heia norsk design!

Kolleksjonen er til salgs limitert i Retro sine butikker.

Klem stolt Maria!