Halloween i stua👻

Jeg har aldri vært noe særlig opptatt av Halloween, men det er alltid gøy med en spontan liten fest, og da ble det Halloween tema denne gangen! img_6495Med enkle små grep har Andreas og jeg forvandlet stuen til et skikkelig Halloween rom med flaggermus, kakerlakker og edderkopper som tilsynelatende kravler fra spindelvev rundt omkring. img_6498Man trenger ikke å bruke massevis sv penger på dekorasjon og effekter. Dette er Halloween på budsjett! Flaggermusene er klippet ut i svart papir, spindelvevet koster 40 kr på Nille med edderkopper inkludert og kommer til å vare i årevis da man trenger minimalt for å få effekt..
img_6499Alle bildene i stua er maskert eller erstattet med svarte plakater..
img_6496img_6497Gleder meg til å spille “beerpong” med disse vodkageleene med godteriøyne som pynt (føler meg kvalm allerede…)img_6503img_6502lampen er blitt dekorert med edderkopper og spindelvev, og jentene har skåret ut gresskar så det blir servert gresskarsuppe til middag!!!

Annonse

img_6352happy Halloween, folkens!