Magic Boost fra Triumph

Jeg fikk nylig teste det nye undertøyet Magic Boost fra Triumph, og jeg må si at jeg setter stor pris på komfortabelt og lekkert undertøy som hjelper meg med å føle meg litt mer sexy..

Annonse

Noen damer føler seg mer sexy etter å ha fått barn. De føler seg moderlige og flotte og de er flinke til å sette pris på sine nye kurver.

I mitt tilfelle førte mine to graviditeter til at jeg føler meg mindre sexy. Jeg har fått strekk merker på magen, små lefsete pupper og videre hofter og mer lår enn jeg hadde tidligere. Jeg ville likevel aldri vært foruten, og jeg er glad for at kroppen min har brakt frem to nydelige jenter, og jeg er stolt og glad for alle merkene jeg har fått.

skjermbilde-2016-10-03-kl-20-45-47

Hvordan jeg føler meg avhenger likevel ofte av om jeg har noe pent undertøy under klærne. Ikke bare øker det selvfølelsen med pent undertøy, men det er avgjørende for hvordan klærne faller på kroppen.

Triumph sin nye kolleksjon Magic Boost har tatt hensyn til både komfort og silhuett, og de er laget i materialer som fungerer godt med klærne som skal bæres utenpå undertøyet. Lekre og sarte blonder er plassert slik at det ikke merkes gjennom bluser eller andre overdeler.

Bh-ene kommer i tre ulike passformer; Shape-up , Lift-up og Push-up. Alle bhene har Magic Wire, en soft touch wire som gir usynlig støtte, komfort og fleksibilitet.

skjermbilde-2016-10-03-kl-20-47-38skjermbilde-2016-10-03-kl-20-43-22skjermbilde-2016-10-03-kl-20-44-26

 

 

Personlig er jeg ikke så fan av Push up, da jeg ikke har så mye som kan pushes opp, så mine favoritter er den super myke Lift-up-bhen med gradert polstring som gir en vakker rundet bysteform og Shape-up-bhen som kan sammen kobles på midten slik at den skjules under kjoler eller topper som er smalere i ryggen.

Underdelene kommer i tre ulike fasonger, hipster, string og highwaist, så her kan man velge favoritt etter anledning og dagsform! Alle trusene er sømløse slik at de ikke synes under tøyet og som bidrar til  en fin silhuett selv under stramme kjoler og skjørt.

I tillegg hører det med en fantastisk fin underkjole som komplementerer settene og som gjør at man blir litt ekstra fin på julebordet eller om man vil overraske mannen på hjemmebane.

Alle settene kommer i de klassiske fargene lys beige, svart og grå.

magic_boost_tai_hip_highwaist_p1200

Det er ikke alltid like lett å vite hvilket undertøysett eller størrelser som passer deg. Jeg anbefaler å dra til din nærmeste Triumph butikk for å få den hjelpen du trenger. De ansatte er så hyggelig og hjelpsomme!

Eller så kan du bli med meg på Triumph sitt shoppingevent på torsdag 20.oktober kl.18.30, i Triumph sin butikk i Øvre Slottsgate 8! Det blir lett servering, foredrag om Magic Boost,  20 % rabatt på hele butikken, fine goodiebags og fantastisk personale som vil kunne hjelpe de som ønsker til å finne riktig størrelse og det perfekte undertøyet for akkurat deg.

Det er et eksklusivt arrangement med plass til kun 25 heldige kvinner, så her gjelder det å være rask! Meld deg på ved å skrive “Triumph ditt navn” og send til 2407. Eksempel “Triumph Maria Skappel” til 2407. Tjenesten koster 1 krone og du får en bekreftelse på sms.

Jeg gleder meg veldig, og håper at mange vil komme og dele denne kvelden med oss.