RENAULT ELBIL NR 100 000!!!!

dsc04828

Annonse

Som ambassadør for Renault, var jeg så heldig å få lov til å delta på et arrangement om elbiler som ble holdt i Norge i forbindelse med at Renault nylig passerte 100.000 elektriske biler og at ZOE er Europas mest solgte elbil første halvår 2016.

dsc04865

Jeg har kjørt rundt i min Renault ZOE i over et år, og jeg har utelukkende positive erfaringer med denne bilen. Den er stillegående, den har lang rekkevidde, den er veldig komfortabel å kjøre og den har et fint formspråk. I tillegg kommer jo alle fordelene med det å ha EL bil, som at man kan parkere gratis på offentlige plasser, at man inntil videre kan kjøre i kollektivfelt, at man kan cruise forbi køen i rushtiden, at man slipper å fylle bensin, at man passerer bomringen gratis og ikke minst følelsen av å ha tatt et valg som er godt for miljøet.dsc04495dsc04777På eventet til Renault, fikk jeg møte øverste sjef for elbiler i Renaultgruppen, høre foredrag av mange av samarbeidspartnerne til Renault, og jeg fikk snakke litt om mine egne erfaringer og tilslutt dele ut blomster og gavekort til elbil eier nr 100 000!
dsc04478

I hele september har Renault “Renault Renaultveretilbud”. Det vil si at du kan levere inn din gamle bil og i innbytte få gode tilbud hos din lokale forhandler på elbilen ZOE. I tillegg kan du velge mellom universal ladekabel eller hjemmelader/wallbox. Dette er inkludert i prisen. Les mer om tilbudet her!

Siden 1 april i 2015 har Renault hatt et samarbeid med Sykehusklovnene. For hver solgte Renault Zoe, har Sykehusklovnene mottatt kr 900 pr bil. Totalt har dette nå blitt kr 2.197.800. Dersom du også har lyst til å støtte arbeidet deres, kan du enkelt gjøre det her http://www.sykehusklovnene.no/stottoss/

Annonse