Et lite stykke Norge.

imageimageDa jeg var liten, lagde mamma et program for TV Norge som het “et lite stykke Norge”. Hun var mye borte i denne perioden, men jeg husker historiene og “bildene” hun tok med seg hjem. Jeg elsket det programmet. Det var et program om fantastiske mennesker med særlige interesser, som bodde på de vakreste steder. Jeg har alltid tenkt at jeg gjerne skulle reist mer i Norge, opplevd noen av stedene og menneskene som min mor fortalte om og som inspirerte meg allerede som liten. I går og i dag fikk jeg muligheten til å oppleve et lite stykke av Norge da jeg tok bergensbanen til Myrdal og videre til Flåm! Fantastiske fosser, små bekker som sildrer nedover de veldige fjellsidene, og så tilslutt dalen, med alle de fantastiske menneskene og alt det interessante de driver med! Økologisk mat, jordbruk og fantastisk norsk håndverk! Forstår hvorfor dette er Norges 3 største turist sted! <3

Annonse