Gullkorn design <3

eJentene mine er rimelig kresne når det kommer til klær. De  har preferanser på farger, materialer og sammensetninger, og det er viktig at ingenting er trangt eller klør. Jeg oppdaget nylig det Norske barne klesmerket “Gullkorn design” og jeg er så glad for at jeg endelig har kommet over produkter som både jentene og jeg kan like.

Annonse

gDette er barnetøy som fyller alle kravene over om komfor og kvalitet, og stemningen var til å ta og føle på da vi fikk teste noen av høst nyhetene som allerede er kommet i butikk.
fPersonlig er jeg veldig fan av ull produktene som denne jakken over og de fine genserene på henget på bildet under. Det er ikke så ofte jeg finner ull produkter som jentene selv velger å ikle seg, men disse ble godt likt med det samme.maGullkorn design har deilige hverdags plagg, men også nydelige kjoler. bc

Ballkjoler er like fint til hverdag som til fest. Ingen grunn til å spare på favoritt plaggene når man vokser så fort.. o

Lieben var spesielt fornøyd med sin nye boble jakke i dus rosa farge med fuskpels krage, og det bløte og deilige settet i bomull på bildet under!

hj

Fra 28/8-4/9 er det fri frakt på alt i nettbutikken til Gulkorn design. I tillegg får dere -15 % rabatt på alle produkter i samme periode, ved å bruke rabatt koden GKMARIA når dere handler.

n

Annonse. Klærne er lånt for anledningen.