Små solstråler i regnværet!

En ting jeg har lært av å ha barn i utebarnehage er at det ikke finnes dårlig vær. Så lenge man holder seg varm og tørr er det masse gøy å finne på i både regnvær, slaps og sludd. Det eneste man trenger er vann og vindtett tøy som puster, og da sverger jeg til allværstøyet fra Polarn O. Pyret.

Annonse

POLERN OG PYRET4Under ser dere Sophia og Liebens 12 forslag til hva vi kunne gjøre forrige lørdag da det øse pøse regnet og ingen andre våget seg ut:

Skjermbilde 2016-08-09 kl. 22.12.41

Normalt ville vi nok valgt kombinasjonen av punkt 4 og 9 på lista, men akkurat denne lørdagen kastet vi oss rundt og dro på Tusenfryd. Vi fikk dermed testet det nyinnkjøpte allværstøyet fra Polarn O. Pyret ikke bare i heavy regnvær, men i heavy regnvær mens vi kjørte karuseller, ”Thunder coastere” og diverse andre fartsfylte saker og hoppet i sølepytter mellom attraksjonene…

Vannssøyle på 10 000 og andre teknisk informasjon som står skrevet på insiden av teknisk tøy, er det ikke alltid jeg henger med på, men jeg kan definitivt skrive under på at klærne til jentene er fantastisk tekniske;  de både puster og er vanntette, og mer fornøyde små jenter skal man lete lenge etter!

polern og pyret1

Jeg føler meg veldig trygg på at jeg har valgt riktig tøy for barnehage – og skolestart til mine to små solstråler, og jeg er utrolig glad for at jeg slipper å bekymre meg for om barna er varme og tørre når jeg selv sitter inne på jobben og  ser ut på været når høststormen hvert øyeblikk runder hjørnet..

Skjermbilde 2016-08-11 kl. 21.32.31

Innlegget er skrevet i samarbeid med Polarn O. Pyret.